Цени и услуги | Пътна Помощ гр.София | Найс Транс

Пътна помощ|Найс Транс

Услуги и цени

Услуги

Пътна-помощ-Найс-Транс-репатриране-на-автомобили-софия

Репатриране на автомобили

Репатриране на леки коли, джипове, бусове, селскостопанска техника и мотоциклети с тегло до 2.5т със специализиран превоз в цялата страна. Разполагаме с лебедка 12 000 либри и можем да натоварим всички видове повредени или аварирали автомобили. Също така предлагаме и групов транспорт на два или три автомобила с платформа.

Пътна-помощ-Найс-Транс-Международен-транспорт-с-автовози

Международен транспорт

Извършваме международен транспорт на леки и лекотоварни автомобили със специализирани автовози на територията на Европа и Азия. В зависимост от големината на МПС можем да изрвъшим превоз на до 10 автомобила на един курс.

Пътна-помощ-Найс-Транс-съдействие-при-регистрация-в-кат

Регистрация в КАТ

Искате да си спестите време от чакане в КАТ? За ваше улеснение Ви предлагаме пълно съдействие при регистриране, пререгистриране и всички видове услуги в КАТ София за нови и употребявани автомобили.

Нашите цени за репатриране на автомобили в гр.София и страната и съдействие при регистрация в КАТ София-град

Защо да изберете нас

Ние от фирма Найс Транс сме млад и сполтен колектив и имаме дългогодишен опит в предоставянето на транспортни услуги. Нашият екип винаги се стреми да предостави най-добрите и качествени професионални услуги на най-добрите цени в страната,Европа и Азия. Бързината, сигурността и индивидуалният подход към всеки наш клиент е наш приоритет. 

Доверете ни се !

Ние работим бързо

Ние сме коректни

Имаме богат опит

Държим на клиентите си

Последвайте ни и в социалните мрежи